Når: Lørdag 24. november
kl. 14.00
Hvor: Peer Gynt
Priser: 70,-

Almir og Daniel: Tusen knapper og fire strenger

Lørdag 24. november kl. 14.00

Kjøp billett

Det er igjen klart for en av de mest sjarmerende forestillingene her på Ibsenhuset. Skien Ballett og Dansesenter inviterer til sin årlige elevforestillingen i storsalen.

Den Magiske Lekebutikken

Skien Ballett og Dansesenter garanterer mye sjarm, talent og danseglede på sin årlige stormønstring i Dovregubbens hall her på Ibsenhuset.

Alle skolens 400 dansere vil over to dager presentere bl.a. jazzdans, hip hop, break, moderne og klassisk ballett. For elevene er det blitt en kjær førjulstradisjon og et stort høydepunkt. Årets forestilling «Den Magiske Lekebutikken» er intet unntak.

– Dette er en forestilling fylt med danseglede , talent og forventninger for veldig mange barn og unge i byen vår, og alle har jobbet iherdig og målrettet i lang tid. Dette er kortreist danseglede!, sier skolens eier Lene Olsen.

SBDS

Skien Ballett og Dansesenter er en privat danseskole lokalisert i Skien sentrum, og har vært en stor og viktig del av det yrende dansemiljøet i Grenland i snart 40 år! De siste 15 årene har skolen inntatt Ibsenhusets storstue i desember, til stor glede for både elever og publikum. Her får alle vist seg frem på en stor scene, uavhengig av alder og nivå. Skolen gleder oss til å videreføre tradisjonen med «Den Magiske Lekebutikken».

www.sbds.no
#skiensbds

Sted: Dovregubbens hall

Når: Lørdag 24. november
kl. 14.00
Hvor: Peer Gynt
Priser: 70,-