Når: Lørdag 20. november
kl. 21.00
Hvor: Peer Gynt, småbord
Priser: 295,-
refusjonsgaranti

Trygghet skaper vi sammen!
Vi har refusjonsgaranti.

Les mer

Aiming for Enrike

Lørdag 20. november kl. 21.00

Kjøp billett

Fellesnevneren for musikken til Aiming For Enrike har alltid vært energi og eksplosivitet, og det er det ingen tvil om at du får servert det nå også. Aiming For Enrike lever fortsatt i sitt eget univers, hvor alt sentrerer rundt det som skjer mellom Simen og Tobias. I studio, på scenen, i turbussen, backstage, og i øvingslokalet. Når du først er dratt inn i det, vil du aldri ut igjen. Ikke at du hadde klart det uansett.

Man kan trygt si at Aiming For Enrike har vært kjent over hele verden for sine frenetiske, ville og engasjerende live-shows, all den tid de har turnert – og turnerer – i land som USA, India, Japan, Tsjekkia, Norge, England og Tyskland m.fl. Men at musikken deres passer best på scenen er en misoppfatning som innimellom oppstår. Det motbeviser de derimot til sitt fulle på albumet «Music For Working Out».

Der hvor de tidligere har eksperimentert med støyende svingninger og frenetiske angrep, har musikken til Aiming For Enrike nå beveget seg mer og mer mot klubben og dansegulvet. Det er mer futuristisk, det er funky og det er mer inkluderende. Inspirasjonen hentes denne gangen fra så vidt forskjellige artister som Talking Heads, Jon Hopkins, ABBA og Mr. Oizo, samt filmer og serier som «Stranger Things», «Blade Runner» og «Interstellar». Du kan nesten høre det allerede, kan du ikke?

Foto: Anne Valeur

Billettpris:
Ordinær: kr 295

Denne konserten var først planlagt 12. februar 2021, deretter 1. mai 2021. Nå blir det konsert 20. november 2021. 

Når: Lørdag 20. november
kl. 21.00
Hvor: Peer Gynt, småbord
Priser: 295,-