Når: Torsdag 23. september
kl. 19.00
Hvor: Dovregubbens Hall
Priser: 495,-
Varighet: 135 min inkl pause
refusjonsgaranti

Trygghet skaper vi sammen!
Vi har refusjonsgaranti.

Les mer

A Tribute to Dire Straits

Torsdag 23. september kl. 19.00

Kjøp billett

Alle som elsker Mark Knopfler og hans gamle band Dire Straits har noe å glede seg til!  Etter utsolgte konserter i hele Sverige på deres mangeårige turneer, tar «A Tribute to Dire Straits» turen til Norge og Ibsenhuset.

«Vi har reist Sverige rundt med dette showet i 6 år, men vi er fremdeles overveldet av publikums fantastiske tilbakemeldinger», sier Stefan Jonsson.

Alt startet som en morsom ide på en kafé i hjembyen til gutta. Bandet; bestående av Totte Rajamäki, Stefan Jonsson, Sven Hammarström, Ola Johansson, Janne Stål og Martin Lindqvist, ønsket å lage en lokal musikkscene i hjembyen. Og resultatet ble en hyllest til Dire Straits.

Det som startet som en lokal greie utviklet seg raskt og i dag turnerer bandet både i hjemlandet Sverige og ellers i Skandinavia.

Gruppa Dire Straits ble startet i 1977 av Mark Knopfler, John Illsley, David Knopfler og Pick Withers. Og som alle vet; bandet ble en verdenssuksess. Gjennom World Tour 1985-1986 ble det solgt 3 millioner billetter og bandet solgte over 100 millioner plater med hits som «Sultan of Swing», «Walk of Life» og «Money for nothing». Dire Straits mest solgte album, «Brother in Arms» var det første album som solgte over en million eksemplarer i det nye CD-formatet. Bandet ble oppløst i 1995, men musikken lever fremdeles. Det er absolutt verdt en hyllest-turne.

A Tribute to Dire Straits består av:

Totte Rajamäki – sang og gitar
Stefan Jonsson – solo gitar
Jan Steel – bass og sang
Martin Lindqvist – saxofon, keyboard og perkusjon
Ola Johansson – trommer
Sven Hammarström – keyboard

Noen drypp fra pressen:

– A Tribute to Dire Straits is high standard (Corren)

– Stefan Jonsson´s guitar game is phenomenal (The Barometer)

– The World´s Best Interpreter of Dire Straits (Västerviks avis)

Billettpriser:

Ordinær: 495

Når: Torsdag 23. september
kl. 19.00
Hvor: Dovregubbens Hall
Priser: 495,-
Varighet: 135 min inkl pause