Når: Mandag 17. desember
kl. 18.30
Hvor: Dovregubbens Hall
Priser: 575,-

A Magical Moment

Mandag 17. desember kl. 18.30

Kjøp billett

Årets julekonsert: ”A Magical Moment” med Hanne Krogh, Johnny Logan, Thomas Ruud og sangkoret Samklang.

Magiske øyeblikk

venter når Hanne Krogh og Sangkoret Samklang inviterer til julekonsert i Ibsenhuset mandag 17. desember. Gjesteartist er Irlands store sønn, Johnny Logan! Når stjernelaget også i år toppes med en av våre beste opera-tenorer gjennom tidene, Thomas Ruud, ligger alt til rette for en musikalsk opplevelse på aller høyeste nivå.

Anmeldernes seksere har alltid falt tett som snøkrystaller over Hanne Kroghs juleturneer. Hennes humoristiske og intelligente formidling av julens budskap, kombinert med Johnny Logans magiske klang og Thomas Ruuds formidable stemmeprakt, lover godt for at en av norsk kulturlivs største suksesser fortsetter.

Hanne Krogh

Hanne Krogh er nær fullbooket de neste to årene og vil synes i en rekke store prosjekter – så sant det ikke er adventstid. Da samler hun artister og musikere på høyt internasjonalt nivå for å besøke bygder, byer, fjordarmer og tettsteder i hele vårt langstrakte land.

Johnny Logan

Johnny Logans formidable opptreden på BBCs feiring av Eurovision sitt 60 års-jubileum på Apollo Theatre i London i 2015 gjorde inntrykk over hele Europa. Siden de møttes der, har Hanne Krogh jobbet med å få ham frigitt til juleturne i Norge. I år klarte hans tyske management, bortsett fra et par datoer, å rydde plass for Norge i nesten en hel måned.

Johnny Logan har i dag konserter over hele Europa og har nylig signert kontrakt om en film som skal handle om hans liv. På nyåret kommer hans neste album, et samarbeidsprosjekt med et av Tysklands store symfoniorkestere.

Thomas Ruud

Thomas Ruud holder Pavarotti-nivå og synger hovedroller over hele verden, senest på den store operaen i Singapore.

Sted: Dovregubbens hall

Når: Mandag 17. desember
kl. 18.30
Hvor: Dovregubbens Hall
Priser: 575,-