Enkel konferansedag

Vi arrangerer alt fra de små viktige møtene til store kongresser, messer, selskap og arrangementer.

Gode konferanselokaler og god oppfølging skal gjøre det lett for deg å holde fokus på det faglige innholdet. Er det noe deltakerne på et kurs eller en konferanse gjerne husker, så er det maten. Restaurant Henrik & Kompani byr på velsmakende måltider til våre konferansegjester.

Ibsenhuset har en stor kurs- og konferanseavdeling med 8 fleksible møterom for opptil 804 personer. Vi arrangerer alt fra de små viktige møtene til store kongresser og messer.

Med lang erfaring og bred kompetanse, hjelper vi gjerne til med å skreddersy din konferanse eller event.

Inspirerende møter

Våre lokaler innbyr til inspirerende samvær. Alle møterom er utstyrt med prosjektor/leret og gratis trådløst internett. Med en svært kompetent stab som er tilgjengelig og behjelpelig, sørger vi for det tekniske mens foredragsholdere og arrangører kan konsentrere seg om det faglige.

Konferansepakke

Maten er en stor del av totalopplevelsen på en konferanse. For at dere skal få det akkurat slik som dere vil ha det, har vi et utvalg av bevertningspakker dere kan velge mellom.
Inkludert i alle pakkene er plenumsal med standard AV-Utstyr (projektor, lerret, lydanlegg, mikrofon, trådløst internett) Behov for grupperom? PC? Snakk med oss, så kan vi løse det aller meste.

Kontakt oss i dag for et tilbud på din neste konferanse!

Grim Alexander Svanes, tlf: 948 32 474 eller mail: grim@ibsenhuset.no

Gavekort Gavekort

gled noen gled noen gled noen gled noen gled

Få gavekort her!