fbpx

Informasjon i forbindelse med korona-utbruddet

Ibsenhuset er stengt på ubestemt tid. Alle skal vi nå bidra til å bekjempe det pågående korona-utbruddet slik at de gode hverdagene raskt kan komme på plass igjen.

Alle arrangement fram til påske settes på vent. Vi jobber i utgangspunktet med å utsette arrangement og ikke avlyse. Til dere som har kjøpt billetter til den aktuelle perioden: vi ber om litt tålmodighet så hører dere fra oss.

Vi kan nås på telefon 35 90 54 90 på hverdager mellom kl. 9.00 og kl. 16.00.

Prinsipper for refusjon:

Generelt vil vi første omgang prøve å flytte konsert/arrangement til senere i år og da overføre billetten til det nye arrangementet. Skulle ikke det passe eller være mulig vil vi på avlyste arrangement refundere billettene med fratrekk for billettavgift. Vi ber om forståelse for at det kan ta noe tid etter arrangementets opprinnelige fastsatte dato å få refusjonen. Beløpet vil returneres til samme betalingskort som ble brukt ved kjøp.  Den generelle angreretten gjelder ikke ved kjøp av billetter til arrangementer iht norsk lovgivning. Vi gjør oppmerksom på at noen arrangører som leier hos oss kan ha en annen holdning til refusjon. Dette vil det orienteres om i hvert enkelt tilfelle.

Tilgjengelighet:

Vi har en liten administrasjon og resepsjon som vil gjøre vårt beste for å svare ut spørsmål og henvendelser i denne krevende tiden. Vi henviser i første omgang til nettsiden vår og ber om forståelse for at det kan være responstid på andre plattformer. Resepsjonen er stengt men kan nåes på telefonen på hverdager 9.00-16.00. Finner du ikke informasjonen du trenger på nettsidene våre kan du kontakte oss på info@ibsenhuset.no.

Ibsenhuset er veldig lei seg for det som skjer og beklager alle ulemper det vil medføre. Vi vil en tid nå være i en ekstremt krevende situasjon og takker alle for tålmodighet og forståelse i denne tiden.

Kjøp gavekort

Gi en kulturopplevelse i gave.

Kjøp

Våre samarbeidspartnere: