Program

Her kan du velge kategori du er ute etter

Mai 2017

03.05 kl. 19.00

Noe av det aller viktigste Litteraturhuset kan gjøre er å gi scene, publikum og lesere til gode forfattere fra Telemark. Det har de gjort helt siden 2009, og de siste tre årene har særlig programposten Stemmer fra Telemark stått fram. Benytt anledningen til å bli kjent med forfattere fra vårt hjemfylke, og la dem få oppleve Litteraturhusets fantastiske publikum.

05.05 kl. 19.00

Det er med stor glede vi presenterer tidenes musikaldronning – Elaine Paige. Dette er hennes første konsert i Norge på mange år, og den eneste! Vi kan love en helt unik aften!

07.05 kl. 18.00

Klakeggs klassikere i samarbeid med Ibsenhuset presenterer en todelt konsert viet de amerikanske komponistene John Cage og Steve Reich.  Roger Jeffs er kveldens kunnskapsrike vert. 

11.05 kl. 19.00

Terapeut og forfatter Kristina Kisthinios tar deg med på et inspirerende foredrag og en ekstraordinær reise der symboler gjennom tidene peker mot samme bortglemte konklusjon - vår unike, hele og tidløse kjerne er nøkkelen til frihet, flyt og et fullverdig liv.

14.05 kl. 18.00

Velkommen til en helt ny forestilling med  Pulverheksa og alle vi kjenner fra Pulverskogen!

27.05 kl. 18.00

Welcome to London! I denne herlige forestillingen tar Skien kulturskoles danseelever oss med på en spennende rundreise i Londons hjerte. 

September 2017

02.09 kl. 19.00

Halvdan Sivertsen har «Ennu ikke landa», og er klar med ny plate og ny turné. Igjen skal han glede et stort og entusiastisk publikum fra kulturhusscener over hele landet – også Ibsenhusets!

08.09 kl. 19.30

Nittiåringen Toralv Maurstad er hele Norges Toralv og en av de mest folkekjære skuespillerne i landet gjennom tidene. Vi kjenner han som både teater- og filmskuespiller, som instruktør og teatersjef. Han er Kommandør av St. Olavs Orden og dekorert med flere store priser. I kveld kan du høre Maurstad selv fortelle om oppveksten og hvordan veien har vært fram til i dag. 

09.09 kl. 19.00

Restaurant Henrik & Kompani inviterer igjen til en populær vinsmakingskveld. Denne gang er det Valpolicella-, Ripasso- og Amarone-viner som er i glassene. 

13.09 kl. 19.30

En av de mest populære gruppene på 70 og 80-tallet er klare for Skien og Ibsenhuset. Bellamy Brothers er like aktive nå som da de ga oss landeplager som «Let your love flow» og «If I Said You Had A Beautiful Body». 

14.09 kl. 19.30

Daniela Reyes Holmsen er en ung og spennende artist du absolutt bør få med deg allerede nå. Det vil definitivt komme mer fra den kanten i tiden framover!

20.09 kl. 20.00

Thomas Loefke med sin keltiske harpe og Angelika Nielsen med sin nordiske fele tar oss med inn i et drømmende, musikalsk landskap der tankene får vinger og sjelen ro. Via bilder på storskjerm og magisk musikk blir vi tatt med på en eventyrlig reise til de nordatlantiske øyer. 

22.09 kl. 19.00

Gjør deg klar for et «feelgoodshow» der Sturla Berg-Johansen tar oss med på sine villeste eventyr, i voksen alder, uten sentralstimulerende midler. – Rett og slett en forestilling du ikke vil gå glipp av. Kjøp billetter før 1. juni og få rabatt!

Oktober 2017

14.10 kl. 19.00

Noen typer musikk har evig liv. Fortsatt, etter mer enn 70 år, spilles Glenn Millers musikk verden over. Vi gleder oss til en kveld i storbandets tegn. 

22.10 kl. 19.00

Singer/songwriter Louis Jacoby kommer til  Ibsenhuset 22. oktober. Dette er mannen fyller salene rundt om i landet. Folk ler seg skakke av hans elleville ølviser og muntre kåserier, og feller en tåre av hans vakre låter om skjærgården og om kjærligheten.

Billettkontorets åpningstider

Hverdager: 12-19
Lørdager: 11-14

Ellers 2 timer før forestilling

Telefon 35 90 54 90

Gi en kulturopplevelse i gave.

Lørdager kl. 12 - 13
Gratis adgang
Se vårens program

Hedvigs hybel

Møteplassen på Ibsenhuset for deg som er ung. Les mer.

Det er nå bestemt at Skien skal få nytt bibliotek. Ibsenhuset ønsker at dette skal ligge i nær tilknytning til byens storstue og i Kulturkvartalet. Trykk her for å se en presentasjon av det foreløpige forslaget. 

TripAdvisor

Advokatfirmaet Wexels

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.

<<
Hide >>