Wiener Johann Strauss Konzert-Galla

Fredag 23. februar kl 19.30 Legg til kalender
Priser
  • Prisnivå 1: ordinær kr 740 / 670 (grupper fra 15 personer). Prisnivå 2: ordinær kr 600 / 540 (grupper fra 15 personer)

Opplev levende musikkultur fra Wien med forfriskende livsglede og forførende eleganse. «Wiener Johann Strauss Konzert-Gala» med K&K Philharmoniker og K&K Ballett  er en vakker reise i østerriksk livskunst. 

Orkester, ballett og Strauss

På sin sjarmerende måte gir K&K Philharmoniker liv til Strauss-dynastiets udødelige melodier.

Denne gang har de med seg K&K-balletten som vil sette et forførende preg på denne konserten. Balletten ble grunnlagt av den uforglemmelige Gerlinde Dill som i over 20 år skapte ballettinnslagene for den tradisjonelle nyttårskonserten fra Wien.

Kveldens konsertopplevelsen vil til slutt krones med de tradisjonelle avslutningsnumrene «Donauvalsen» og «Radetzky-marsjen».

 «Wienerisk, nostalgisk, simpelthen bra!» (Leipziger Volkszeitung)

K&K Philharmoniker

K&K Philharmoniker regnes som et av verdens beste symfoniorkestre, også dette grunnlagt av Matthias G. Kendlinger, og publikummere over hele Europa valfarter til de store konserthusene for å oppleve dem.  Uansett om det er i Madrid, Berlin, København, Paris eller i den gyllne salen i Wiener Musikverein viser alltid publikum sin begeistring med bravo-rop og stående applaus. 

På turné i Europa

Dette er ensemblets Europa-turné nummer 22 med konserter i Tyskland, Østerrike og Sveits, i Belgia, Frankrike, Italia, Luxemburg, Danmark, Norge og Ukraina  –  og i bagasjen har de altså en samling av det vakreste innen musikk. 

Konsertgallaen varer 2 timer og 10 minutter, inkludert pause. 

Vi advarer våre kunder

Lørdager kl. 12 - 13
Gratis adgang
Se høstens program her.

Gi en kulturopplevelse i gave.

Skiens kunstforening har tilholdssted i Ibsenhusets hovedfoaje. Besøk deres nettsider her. 

Vil du støtte Litteraturhuset i Skien? Bli medlem, og gi folka bak Litteraturhuset et skikkelig løft i arbeidet! Medlemskapet gjelder for én sesong og innebærer noen eksklusive medlemsfordeler, deriblant rabatt på billetter. LES MER

TripAdvisor

Advokatfirmaet Wexels

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.

<<
Hide >>