Vinsmaking med Antinori

Torsdag 06. september kl 19.00 Legg til kalender
Priser
  • Ordinær: 700,-
  • Inngangsprisen inkluderer foredrag, vinsmaking og litt å bite i.

Restaurant Henrik & Kompani på Ibsenhuset har arrangert en rekke meget suksessrike vinkvelder. Denne gang får de besøk fra den italienske vinprodusenten Antinori. NB! Begrenset antall plasser, så vær rask med billettkjøp. 

Antinori

Familien Antinori begynte å produsere vin allerede i 1385 i Chianti, Italia. De fikk raskt ry på seg for å være en eksepsjonell kvalitetsprodusent. I dag regnes vinhuset som en av Italias aller beste produsenter. Antinori produsere også viner i bla Ungarn, Malta, California og Chile.
Tignanello ble lansert i 1971, og var med på å starte fenomenet, «Supertoscanere». Topp kvalitetsvin utenfor det tradisjonelle appellasjonssystemet.

Historie, området og vinsmaking

Din guide denne kvelden, blir sjarmerende Alessandro Leone fra Vinhuset Antinori, sammen med den norske importøren.
Alessandro Leone vil fortelle deg mer om den fantastiske historien bak vinhuset, om området, og ikke minst får du smake 6 fantastiske viner fra Italia, inklusiv den anerkjente «Supertoscanere».
Ikke gå glipp av denne enestående muligheten! Ta med deg din kjære, en eller flere gode venner, kolleger eller kom alene, på en uforglemmelig smaking!

      

Vi advarer våre kunder

Lørdager kl. 12 - 13
Gratis adgang
Se høstens program her.

Gi en kulturopplevelse i gave.

Skiens kunstforening har tilholdssted i Ibsenhusets hovedfoaje. Besøk deres nettsider her. 

Vil du støtte Litteraturhuset i Skien? Bli medlem, og gi folka bak Litteraturhuset et skikkelig løft i arbeidet! Medlemskapet gjelder for én sesong og innebærer noen eksklusive medlemsfordeler, deriblant rabatt på billetter. LES MER

TripAdvisor

Advokatfirmaet Wexels

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.

<<
Hide >>