Rockeulven

Søndag 15. april kl 16.00 Legg til kalender
Priser
  • Ordinær: 250,-

Nå kommer Rockeulven til Ibsenhuset. Telemark Barne- og Ungdomsteater setter opp eventyret om ulven og de tre geitekillingene, framført som en rock ‘n roll-musikal. Dette blir gøy!

Duket for forviklinger

Rockeulven er fortellingen om Geita som er mønstergyldig alenemor til tre killinger, men lengter etter litt spenning i livet. Ulven på sin side er lei av å ha så dårlig rykte at ingen vil ha noe med ham å gjøre, og når de to møtes, oppstår søt musikk.

Men Geita får problemer med både å være mor og kjæreste, ikke minst når ryktene sprer seg blant de misbilligende «naboene». Fire kvitrende høner med foreldreansvar for en fet liten kylling, en gjeng brekende snusfornuftige sauer, og to matglade griser. Dermed starter forviklingene, og til tider ser det ut til at det skal gå riktig galt. Men i en familiemusikal går det heldigvis bra til slutt!

Moro for små og store

Forestillingen er både et spennende, og iblant litt skummelt eventyr som er midt i blinken for de yngste, og en moderne fabel om dagens familieforhold som de mer voksne vil gjenkjenne. Med andre ord, en musikal med mening.

Telemark Barne- og Ungdomsteater håper å fylle Ibsenhuset med teaterglade publikummere som vet å sette pris på godt teater med veldig mye bra sang. 

Vi advarer våre kunder

Billettkontorets åpningstider

Hverdager: 12-19
Lørdager: 11-14

Ellers 2 timer før forestilling

Telefon 35 90 54 90

Gi en kulturopplevelse i gave.

Lørdager kl. 12 - 13
Gratis adgang
Se vårens program

Hedvigs hybel

Møteplassen på Ibsenhuset for deg som er ung. Les mer.

Skiens kunstforening har tilholdssted i Ibsenhusets hovedfoaje. Besøk deres nettsider her. 

Vil du støtte Litteraturhuset i Skien? Bli medlem, og gi folka bak Litteraturhuset et skikkelig løft i arbeidet! Medlemskapet gjelder for én sesong og innebærer noen eksklusive medlemsfordeler, deriblant rabatt på billetter. LES MER

TripAdvisor

Advokatfirmaet Wexels

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.

<<
Hide >>