Purple Rain – en hyllest til Prince

Lørdag 25. mars kl 18.00 Legg til kalender
Priser
  • Ordinær: 495,-

Rockeren Thomas Felberg (kjent fra Stjernekamp og Tidsbonanza på NRK) topper laget når "PURPLE RAIN - en hyllest til Prince" inntar Ibsenhuset lørdag 25. mars.

Hyller Prince

Så er det endelig klart: lørdag 25. mars inntar et stjernelag av artister, musikere og dansere Skien og Ibsenhuset med en forrykende hyllest til Prince! 

Gjennom det mer enn to timer lange showet får vi presentert høydepunktene i den fantastiske musikken som Prince skapte, med Norges fremste Prince-ekspert, Christer Falck, som vert og "storyteller".
Christer Falck og makkeren Petter Aagaard har lang erfaring med Prince. De har drevet fanklubb, gitt ut tribute-CD, bok og tilsammen sett Prince på scenen 86 ganger. Senest i høst var de to på "pilgrimsferd" til Paisley Park i Minneapolis, som var hjemmet til Prince. De to er opptatt av å hedre mannens ære, så gjestene som er invitert til å medvirke i showet er håndplukket fra øverste hylle.
Det er bare å glede seg!

Ut på veien

Den utsolgte Prince-tributen på Sentrum Scene i Oslo var en fantastisk suksess, og etter press fra publikumere som ikke fikk sikret seg billetter, tar Prince-nestorene Christer Falck og Petter Aagaard nå altså hyllesten med seg ut på veien. Foruten Thomas Felberg møter vi en rekke fenomenale vokalister og Prince-tolkere, som Odd Einar Nordheim, Amina Sewali, Sisi Sumbundu og Petter Aagaard. Det gjør også et stjernelag av musikere, under ledelse av D'Sound-legendene Kim Ofstad og Jonny Sjo.

Premiere med knallsuksess

Ensemblet kunne notere seg for en knallsuksess etter urpremieren i Drammens Teater 19. januar.

Hele salen danset!
Døp om byen til Drammen Funk City!  
(Drammens Tidende)    

 Publikum både danset og gråt og mange sa at de aldri hadde opplevd maken til stemning på et musikalsk show! I Drammen er det nå satt opp flere ekstraforestillinger.                     

Forestillingen varer omlag 2 timer, inkludert pause. 

Peer Gynt-salen, småbord og salg fra bar. 

 

Vi advarer våre kunder

Billettkontorets åpningstider

Hverdager: 12-19
Lørdager: 11-14

Ellers 2 timer før forestilling

Telefon 35 90 54 90

Gi en kulturopplevelse i gave.

Lørdager kl. 12 - 13
Gratis adgang
Se vårens program

Hedvigs hybel

Møteplassen på Ibsenhuset for deg som er ung. Les mer.

Skiens kunstforening har tilholdssted i Ibsenhusets hovedfoaje. Besøk deres nettsider her. 

Vil du støtte Litteraturhuset i Skien? Bli medlem, og gi folka bak Litteraturhuset et skikkelig løft i arbeidet! Medlemskapet gjelder for én sesong og innebærer noen eksklusive medlemsfordeler, deriblant rabatt på billetter. LES MER

TripAdvisor

Advokatfirmaet Wexels

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.

<<
Hide >>