Pippi på de sju hav

Søndag 11. mars kl 15.00 Legg til kalender
Priser
  • Ordinær: 260,-
  • Barn: 240,-
  • Familiebillett: kr 800 (4 personer) - denne pakka kjøpes via knappen under merket "FAMILIEBILLETT"

Astrid Lindgrens klassikere om Pippi Langstrømpe er alltid moro for hele familien. Égal teater gjester oss denne gangen med fortellingen om Pippi på de sju hav. 

Klarer Pippi og befri pappaen sin fra sjørøverne? Pippi, Tommy og Annika bruker sommerferien sin sammen for å redde Kaptein Langstrømpe.

Pippi på de sju hav

Pippi på de sju hav er historien om Pippi, jenta som bor alene i Villa Villekulla sammen med apen Herr Nilsson og Hesten Lille gubben. Pippi blir venner med nabobarna Tommy og Annika som snart får oppleve masse spennende og overaskende ting sammen med den helt spesielle jenta i Villa Villekulla.

Pippis mamma er død og pappaen hennes bor på en sydhavsøy hvor han er konge og Pippis slekt er full av berømte sjørøvere – noe også Pippi har tenkt å bli når hun blir stor. Som dere sikkert skjønner får ikke Tommy og Annika en kjedelig dag igjen så lenge de er sammen med Pippi.

Prussilusken som er leder for barnevernet er ikke like imponert, hun syns rett og slett det er uforsvarlig at Pippi som ikke er voksen skal bo alene.  Når hun selv ikke klarer og overbevise Pippi om å flytte til barnehjemmet sender hun faktisk politiet for å hente Pippi. Etter å ha blitt bedre kjent med Pippi er ikke politiet like sikre på at Pippi ikke kan klare seg ganske godt på egenhånd.

Når Pippis pappa blir fanget av pirater på en sydhavsøy og Pippi får vite om det, tar Pippi med seg Tommy og Annika for å hjelpe til med å befri Kaptein Langstrømpe.

Med de udødelige Pippi-sangene

Pippi synger om seg selv slik vi alle har vokst opp med å høre når hun synger sangen sin Her kommer Pippi Langstrømpe.

Vi får også høre mange av de andre udødelige Pippi-sangene i denne forestillingen.  

Forestillingen varer 1 time og 50 minutter, inkludert pause.

   
   

Generations have grown up with the fabulous histories about the strange girl named Pippi Langstrømpe. She is the strongest girl in the world, she lives alone in a spectacular house with her own ape and own horse. In this story Pippi and her friends, Tommy and Annika, have to save Pippis father Kaptein Langstrømpe. He is living at a tropical island, where he is king, but now he is taken by some pirates.  

   
   

Vi advarer våre kunder

Lørdager kl. 12 - 13
Gratis adgang
Se høstens program her.

Gi en kulturopplevelse i gave.

Skiens kunstforening har tilholdssted i Ibsenhusets hovedfoaje. Besøk deres nettsider her. 

Vil du støtte Litteraturhuset i Skien? Bli medlem, og gi folka bak Litteraturhuset et skikkelig løft i arbeidet! Medlemskapet gjelder for én sesong og innebærer noen eksklusive medlemsfordeler, deriblant rabatt på billetter. LES MER

TripAdvisor

Advokatfirmaet Wexels

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.

<<
Hide >>