Ølsmaking

Fredag 24. august kl 19.00 Legg til kalender
Priser
  • Ordinær: 600,-

Dette er kvelden for deg som liker øl og som ønsker å utvide horisonten innen dette feltet. Restaurant Henrik & Kompani i samarbeid med Gulating ølutsalg, vil gi deg bedre kunnskap om øl samtidig som du vil oppdage mye nytt om det som var ansett som gudenes drikk.

Øl, foredrag og småretter

Kveldens ølsmaking byr på 6 spennende håndverksøl, foredrag ved daglig leder av Gulating ølutsalg i Skien, Tom K. Olsen , og småretter tilpasset de ulike ølsortene.

Mikrobryggeriene samlet seg

Gulating ble etablert i 2011 og det hele startet med brygging og egen bryggepub i Dale i Sunnfjord. Navnet viser til Gulatinglova, som påbød brygging av øl til konge og bisp.

Mikrobryggeriene var i sterk vekst og antallet nærmest eksploderte i kjølvannet av suksessen til Nøgne Ø, Ægir, Kinn og flere andre. Det ble vanskelig for de mindre bryggeriene å hevde seg og de ulike aktørene innså derfor raskt at de måtte tenke nytt: I stedet for å konkurrere med hverandre, samlet de seg.

Sted: Restaurant Henrik & Kompani
Arrangementet varer omlag 2 timer

Vi advarer våre kunder

Lørdager kl. 12 - 13
Gratis adgang
Se høstens program her.

Gi en kulturopplevelse i gave.

Skiens kunstforening har tilholdssted i Ibsenhusets hovedfoaje. Besøk deres nettsider her. 

Vil du støtte Litteraturhuset i Skien? Bli medlem, og gi folka bak Litteraturhuset et skikkelig løft i arbeidet! Medlemskapet gjelder for én sesong og innebærer noen eksklusive medlemsfordeler, deriblant rabatt på billetter. LES MER

TripAdvisor

Advokatfirmaet Wexels

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.

<<
Hide >>