Narum

Torsdag 01. mars kl 19.30 Legg til kalender
Priser
  • Ordinær: 320,-

Endelig har country/vise-gruppa Narum tid til å turnere igjen. Vi gleder oss til et besøk av søskentrioen fra Toten. 

Til daglig er søsknene Narum travelt opptatt med en rekke andre prosjekter. Derfor har det de siste årene vært vanskelig å få til mer enn spredte konserter i ny og ne. Denne vinteren slipper Narum for anledningen en ny singel, og de kommer med nytt album i løpet av 2018. Tid til turne blir det også.

En veletablert nykommer

Narum har etablert seg som et av de vesentlige bandene innen norsk visetradisjon, under en tydelig påvirkning av amerikansk rootsmusikk. De har siden 2009 gitt ut fire plater med en imponerende kvalitativ jevnhet med hensyn til både musikk, tekst og framføring. Narum har nok lenge hatt et problem når de skal velge ut sine beste låter til en halvannen times konsert.

Kåringen i 2011 på NRK Hedmark og Oppland av låten “Je veit et stelle”, til den desidert beste låta i Hedmark og Oppland, tyder på at de for lengst har blitt en vesentlig del av det kulturelle møblementet hos folk i deres kjerneområde på det indre Østland. 

Spellemannsprisen

Narum fikk Spellemannprisen i 2010 i kategorien viser for sitt album “Ælt som var søkk borte”, året før var de også nominert på debutalbumet «Samma hen du fær». I mars 2013 ble de tildelt dialektprisen av Austmannalaget. 

Narum består av

Lars Christian Narum er best kjent som traktør av tangenter i Hellbillies siden 2001. Han har skrevet både tekstene og melodiene på platene. Lars Christian spiller piano og Hammond B3-orgel, og har en fortid i Nickels & Dimes. Han har spilt i band siden han var sju år gammel.

Jon Anders Narum spiller gitar, og har produsert alle fire platene, som er spilt inn i hans eget studio på Toten. Jon Anders har vært profesjonell musiker og produsent i mange år, og har bl.a. spilt sammen med Espen Lind. Også Jon Anders spilte i band samtidig som han begynte på barneskolen.  

Benedikte Narum Jenssen er vokalist, og hun debuterte som sanger på radio som treåring. Hun er også medlem av trioen «Songs From The Sea». Hun har i mange år satt sitt preg på det lokale musikk- og teaterlivet på Toten. 

Lewi Bergrud medvirker på bass og vokal og Håvar Gjestvang på trommer.

Peer Gynt-salen, småbord og bar.
Dørene åpnes kl. 18.30.  

Vi advarer våre kunder

Lørdager kl. 12 - 13
Gratis adgang
Se høstens program her.

Gi en kulturopplevelse i gave.

Skiens kunstforening har tilholdssted i Ibsenhusets hovedfoaje. Besøk deres nettsider her. 

Vil du støtte Litteraturhuset i Skien? Bli medlem, og gi folka bak Litteraturhuset et skikkelig løft i arbeidet! Medlemskapet gjelder for én sesong og innebærer noen eksklusive medlemsfordeler, deriblant rabatt på billetter. LES MER

TripAdvisor

Advokatfirmaet Wexels

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.

<<
Hide >>