Marie Bergman

Søndag 11. mars kl 19.00 Legg til kalender
Priser
  • Ordinær: 280,-

Marie Bergman – elsket musiker og artist, forvalter og nyskaper av den svenske sangskatten men også en dypt kunnskapsrik musikkpedagog med spesialitet på sang og toning. Nå kommer hun til Ibsenhuset. 

Nærhet som berører

Marie Bergman har i mange år hatt en av Skandinavias mest personlig og tydlige stemmer med en kraft og nærhet som berører. Hun er en artist som aldri slutter å vokse, men som stadig fanger opp nye impulser. Marie er en pioner. Hun har blitt tildelt tittelen som "Urmodern till singandsongwriters i Skandinavien" (DN).

Skapte sin egen nisje

Hun brøt seg tidlig løs fra musikktivoliet som lærte henne nødvendigheten av å navigere på egen hånd og skape sin egen nisje. Marie Bergman våget å bruke et eget uttrykk som hun har utviklet, utvidet, styrket og med nysgjerrighet fortsatt undersøker.

En hyllest til livet

Marie har en autentisk stemme i Skandinavia.  Hun er en elsket artist og låtskriver i både Sverige, Norge og Danmark, og har kurs i å utfordre seg selv for å utvikle et eget uttrykk. Marie spiller mest solo og fyller lett en sal med varme, frekkhet, ømhet og mot. Sterk dialog og møte er hennes signatur. Hennes gitarspill er fullendt. Ingen i publikum slipper unna denne smittsomme livsgleden og kraften som gjennomsyrer hele rommet gjennom stemmen og musikken, en hyllest til livet! Til håpet, til mulighetene! 

Peer Gynt-salen, småbord og bar
Dørene åpnes kl. 18.00

Vi advarer våre kunder

Lørdager kl. 12 - 13
Gratis adgang
Se høstens program her.

Gi en kulturopplevelse i gave.

Skiens kunstforening har tilholdssted i Ibsenhusets hovedfoaje. Besøk deres nettsider her. 

Vil du støtte Litteraturhuset i Skien? Bli medlem, og gi folka bak Litteraturhuset et skikkelig løft i arbeidet! Medlemskapet gjelder for én sesong og innebærer noen eksklusive medlemsfordeler, deriblant rabatt på billetter. LES MER

TripAdvisor

Advokatfirmaet Wexels

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.

<<
Hide >>