Majken Christiansen: Peggy Lee

Torsdag 15. februar kl 20.00 Legg til kalender
Priser
  • Ordinær: 250,-
  • Student: 100,-
  • Medlemmer Skiensjazzdraget: 200

Skiensjazzdraget presenterer sangeren Majken Christiansen og hennes eminente jazzmusikere. Sammen vil de presentere Peggy Lees liv i ord og toner. 

Den legendariske Peggy Lee 

Hun er kanskje mest kjent for sin versjon av låten Fever som i sin tid ble en stor hit verden over. Men Peggy Lee markerte seg på flere måter i amerikansk musikkliv. Hun gav ut en rekke jazzplater, og hun gikk opp nye stier – ikke bare som utøvende vokalist, men også som låtskriver – på en tid da det ikke var vanlig for vokalister å skrive sine egne sanger. Peggy Lee ble også sett på som den ultimate nattklubbsangerinne. Hennes forstand på jazz og hennes fine «timing» og frasering som vokalist, blendet musikere som Ray Charles, Duke Ellington og Louis Armstrong. 

Majken Christiansen og bandet

Det er ikke uten grunn at nettopp Majken Christiansen ble spurt om å fortelle og synge om livet til Peggy Lee. Hun har tidligere tolket Ella Fitzgerald, og hun har en egen evne til å binde forestillingen sammen med sin formidlingsevne og forteller-egenskaper. Noen vil huske henne fra Parkjazz noen år tilbake.

 

Sammen med Majken møter vi hennes flotte band med profilerte norske jazzmusikere:

Majken Christiansen – vokal
Frode Kjekstad – gitar
David Skinner – piano
Stig Hvalryg – bass
Torstein Ellingsen – trommer. 

Peer Gynt-salen, småbord og bar.
Dørene åpnes kl. 19.00.

   
   

The legend Peggy Lee was an American singer, actor and songwriter. Tonight, you can meet the Norwegian singer Majken Christiansen and her band presenting Peggy Lees life and music. The concert is presented by Skiensjazzdraget. 

   
   

Vi advarer våre kunder

Lørdager kl. 12 - 13
Gratis adgang
Se høstens program her.

Gi en kulturopplevelse i gave.

Skiens kunstforening har tilholdssted i Ibsenhusets hovedfoaje. Besøk deres nettsider her. 

Vil du støtte Litteraturhuset i Skien? Bli medlem, og gi folka bak Litteraturhuset et skikkelig løft i arbeidet! Medlemskapet gjelder for én sesong og innebærer noen eksklusive medlemsfordeler, deriblant rabatt på billetter. LES MER

TripAdvisor

Advokatfirmaet Wexels

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.

<<
Hide >>