Ina Wroldsen

Lørdag 22. april kl 21.00 Legg til kalender
Priser
  • Ordinær: 400,-

22. april blir det stående klubbkonsert med selveste Ina Wroldsen her på Ibsenhuset. En av landets sprekeste artister for tiden. 
Peer Gynt-salen rigges til en fantastisk klubbscene og det åpnes ut i foajeen spesielt lyssatt for anledningen.

Ina Wroldsen biografi

Ina Wroldsen, født 29. mai 1984, er en norsk artist og internasjonal låtskriver. Hun startet sin karriere som artist men begynte raskt å skrive musikk for andre artister.
Som låtskriver har hun hatt stor suksess og er i dag en av de mest ettertraktede på sitt felt. Hun har mottatt flere BMI/ASCAP priser for sitt arbeide og har også vært nominert til flere BRIT award og Spellemannspriser. Artister som Calvin Harris, Shakira, Jess Glynne, Clean Bandit, Sean Paul, Demi Lovato, Britney Spears, Anne Marie, The Pussycat Dolls, Shontelle, James Arthur, Leona Lewis, Little Mix, The Saturdays og One Direction har benyttet seg av hennes låtskrivertalent.

I de siste årene har Ina også gjenopptatt sin karriere som artist. Sammen med islandske Arnthor Birgisson etablerte hun i 2012 elektropop-duoen Ask Embla og i 2013 ga de ut albumet Northern Lights. Dette ble kun utgitt i Norge, hvor det ble et av de mest streamede album det året.

Hun har siden det fortsatt sin karriere under eget navn og gitt ut Aliens (2014), Rebels (2015) og senest Lay it on me i april 2016. Sistnevnte ble utgitt som et samarbeide med den norske produsent-duoen Broiler og klatret raskt til nr 2 både på Spotify og VG-lista.

I 2015 valgte Calvin Harris & The Diciples å gi ut Ina sin låt How Deep Is Your Love med hennes demovokal. Dette ble en av de mest streamede/nedlastede/spilte sanger i verden dette året. I 2016 har hun vært vokalist på diverse verdenskjente DJs utgivelser, - inkludert Sigma og nå sist Martin Solveigs single PLACES.

Det siste året har Ina også gjort seg bemerket som dommer i den norske versjonen av Idol. Med sin genuine interesse for musikk og for å finne og utvikle nye talenter, har dette vært en utfordring hun har satt stor pris på. 

Peer Gynt-salen. Stående klubbkonsert. 
Dørene åpnes kl. 19.30.
18 års aldersgrense.

Vi advarer våre kunder

Billettkontorets åpningstider

Hverdager: 12-19
Lørdager: 11-14

Ellers 2 timer før forestilling

Telefon 35 90 54 90

Gi en kulturopplevelse i gave.

Lørdager kl. 12 - 13
Gratis adgang
Se vårens program

Hedvigs hybel

Møteplassen på Ibsenhuset for deg som er ung. Les mer.

Skiens kunstforening har tilholdssted i Ibsenhusets hovedfoaje. Besøk deres nettsider her. 

Vil du støtte Litteraturhuset i Skien? Bli medlem, og gi folka bak Litteraturhuset et skikkelig løft i arbeidet! Medlemskapet gjelder for én sesong og innebærer noen eksklusive medlemsfordeler, deriblant rabatt på billetter. LES MER

TripAdvisor

Advokatfirmaet Wexels

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.

<<
Hide >>