Egil Olsen Show

Onsdag 15. november kl 20.00 Legg til kalender
Priser
  • Ordinær: 240,-

“Den finurlige Egil Olsen er noe av det fineste og mest underfundige vi har.”, skriver VG. Egil Olsen er en singer / songwriter utenom det vanlige rett og slett en artist du bør oppleve. 

Singer / songwriter utenom det vanlige

Med sine små, men store sanger, balanserer han sårheten, varmen og melankolien i musikken, med sin uforutsigbare lune humor og komiske timing på scenen.

Han har turnert i både inn- og utland, og spillt på alt fra bittesmå kafeer, til Rockefeller i Oslo - fra de minste hagefestene, til hovedscenen på Øyafestivalen.

Allsidig kunstner

I 2015 slapp han albumet "ooo what happened" til strålende omtale. “Hinsides vakre låter” skrev Dagbladet og ga den terningkast fem, mens musikkekspert Audun Vinger i Dagens Næringsliv omtalte Egil Olsen som "en av landets aller beste låtskrivere."

Han illustrerer sine eigne platecover, har hatt kunstutstillinger og hadde nylig egen daglig tegneseriestripe i Dagbladet om sitt liv som “relativt ukjent superstjerne”. Han lager også sine egne musikkvideoer og har jobbet med filmmusikk både her hjemme og i Japan. Han har også nylig bidratt med musikk til det nye store norskproduserte dataspillet "Drømmefall", der han i tillegg dukker opp i selve spillet, som en animert syngende dataspillkarakter. Egil Olsen har til og med fått sin egen hyllestplate der norske artister som Thom Hell, Side Brok, Robert Post og Sondre Lerche tolker sangene hans.

I år slipper han sitt nye album "you and me against the world", en oppløftende og livlig kontrast til forrige album. Med glimt i øyet og et mer rocka uttrykk, leverer han et album med lidenskapelige poplåter om uovervinnelig kjærlighet i en gal, gal verden. 2017 markerer også 10-årsjubileumet til debutalbumet "i am a singer / songwriter".

Pressen liker Egil Olsen

“Den finurlige Egil Olsen er noe av det fineste og mest underfundige vi har.” (VG)

“Naivt! Supert!" (Dagbladet)

“Genistreker!” (Hamar Arbeiderblad)

"En fornøyelse å få ta del i en så personlig reise." (Musikkbloggen)

"På full fart inn i eliteserien." (Popklikk)

"Finurlig - og veldig fint." (Gaffa)

“Genialt enkelt. Ganske enkelt genialt.” (Smp)

"En av landets aller beste låtskrivere."  (Audun Vinger i Dagens Næringsliv)

Showet vises på Dovre intimscene

Vi advarer våre kunder

Billettkontorets åpningstider

Hverdager: 12-19
Lørdager: 11-14

Ellers 2 timer før forestilling

Telefon 35 90 54 90

Gi en kulturopplevelse i gave.

Lørdager kl. 12 - 13
Gratis adgang
Se vårens program

Hedvigs hybel

Møteplassen på Ibsenhuset for deg som er ung. Les mer.

Skiens kunstforening har tilholdssted i Ibsenhusets hovedfoaje. Besøk deres nettsider her. 

Vil du støtte Litteraturhuset i Skien? Bli medlem, og gi folka bak Litteraturhuset et skikkelig løft i arbeidet! Medlemskapet gjelder for én sesong og innebærer noen eksklusive medlemsfordeler, deriblant rabatt på billetter. LES MER

TripAdvisor

Advokatfirmaet Wexels

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.

<<
Hide >>