Program

Her kan du velge kategori du er ute etter

Desember 2018

18.12 kl. 18.00

Erik Mogeno og Kalle er tilbake med et helt nytt juleshow – også denne gang med mye juletull, juletryll, julesanger og julemagi!

19.12 kl. 19.00

Etter suksessen med sitt tidligere julealbum og flere juleturneer, er nå Karoline Krüger & Sigvart Dagsland tilbake med julekonsert sammen med flere av landets fremste musikere. Dette blir en stemningsfull, virtuos og humoristisk kveld med to av landets beste sceneartister.

20.12 kl. 19.00

Gruppa Nordic Tenors gjester igjen Ibsenhuset i førjulstiden. Gjennom flere år har de sjarmert et stort publikum – vi gleder oss til nok et gjenhør til julekonserten som nå har blitt en tradisjon for mange! 

30.12 kl. 19.30

Grenland Allstars og ”Bluesnight” i Ibsenhuset på lille nyttårsaften har for lengst blitt en tradisjon for mange. I ni år på rad har kremen av musikere fra Grenland skapt god stemning og atmosfære i Ibsenhuset på lille nyttårsaften - så også i år. 

Januar 2019

12.01 kl. 19.00

Komiker Erlend Osnes er endelig tilbake, i kjent stil, med nord-norske gloser og helt uten filter. I Stand Up-showet Sjikane tar Osnes opp ulike problemstillinger – og løsningen er kanskje mer kjærlighet og mer humor?

17.01 kl. 20.00

– Nazismen stikker sitt stygge ansikt opp overalt i forskjellige forkledninger, internett gjør det mulig å spre løgnpropaganda verden over. Jeg tror ikke historien om hva nazisme kan føre til kan fortelles for ofte, skriver Bente Børsum. Dette er historien om hennes mor. 

19.01 kl. 18.00

Solistene presenterer et stjernelag når det igjen er klart for den tradisjonelle Nyttårskonserten. Sanger, ildsjel og initiativtaker Monica Fossedal Lauritsen, har denne gang fått med seg Sølvguttene, Marius Roth Christensen, Yngve Søberg, Edward Mustad, Telemark Symfoniorkester, Skien Ballett og Dansesenter og dirigent Fredrik Otterstad. 

22.01 kl. 19.00

Den som har møtt Mattis glemmer ham ikke. Nå skal en ny generasjon få møte ham i Tarjei Vesaas klassiker som nå skal på turné med Riksteatret. 

23.01 kl. 19.30

Den russiske Nasjonalballetten fra Moskva gjester oss igjen med det som regnes som balletten over alle balletter, nemlig Svanesjøen. 

25.01 kl. 18.00

Det blir et mestermøte av høyeste klasse når to av landets fremste musikk-institusjoner møtes i Ibsenhuset – Kringkastingsorkestret med Nils Petter Molvær. 

Februar 2019

01.02 kl. 19.00

Hun går fra suksess til suksess med forestillinger som "Kvinner på Randen", "Med ræven i fatle", "Drit i å danse!" og "Rett fra skrumpleveren". Nå er Marit Voldsæter igjen klar med herlig humor med det nye showet "Null i biologi"

07.02 kl. 19.00

I disse dager ser du ham på Stjernekamp. I februar kommer han til Ibsenhuset – et nytt skritt opp og frem for vestkystpoppens fremste norske ambassadør!

10.02 kl. 19.00

Endelig kommer Øystein Sunde tilbake til Ibsenhuset! Denne gang får du oppleve ham nesten slik det var fra begynnelsen – "Sunde Solo"

20.02 kl. 19.00

Jimmy Carr: The Best Of, Ultimate, Gold, Greatest Hits World Tour. Alle Jimmy Carrs erfaringer fra sin karriere er samlet i ett og samme show – dette er det beste av Jimmy Carr du nå får servert. 

26.02 kl. 19.00

Riksteatret presenterer en teaterforestilling om oppvekst, lidenskap og ekte kjærlighet.

Vi advarer våre kunder

Lørdager kl. 12 - 13
Gratis adgang
Se høstens program her.

Gi en kulturopplevelse i gave.

Skiens kunstforening har tilholdssted i Ibsenhusets hovedfoaje. Besøk deres nettsider her. 

Vil du støtte Litteraturhuset i Skien? Bli medlem, og gi folka bak Litteraturhuset et skikkelig løft i arbeidet! Medlemskapet gjelder for én sesong og innebærer noen eksklusive medlemsfordeler, deriblant rabatt på billetter. LES MER

TripAdvisor

Advokatfirmaet Wexels

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.

<<
Hide >>