Program

Her kan du velge kategori du er ute etter

November 2018

21.11 kl. 19.00

Litteraturhuset i Skien: Få forfattere evner å skrive om eksistensielle erfaringer like sterkt som Monica Isakstuen og Anne Bitsch. Det er umulig å lese deres bøker uten å bli berørt. Velkommen til et forfattermøte som du garantert kommer til å ha med deg, lenge etter at du har forlatt salen. 

21.11 kl. 19.30

MAN, i betydningen mann og menneske, er et prosjekt i krysningspunktet mellom to kulturer. Gjennom alvor og absurd humor skildrer MAN enkeltmenneskets kamp for egen indre balanse. MAN utspiller seg som en dialog mellom Sølvi Edvardsen og danseren Sudesh Adhana, I tett samarbeid med komponisten Kim Sølve og hans gruppe Swarms og lysdesigner Paul Vidar Ramon Sævarang.

23.11 kl. 19.30

I høst er Bjørn Eidsvåg igjen klar for å legge ut på veien, etter en periode med fullt fokus på teatersuksessen Etterlyst: Jesus. Med seg på turné har han sitt fremragende band og en rikholdig katalog med kjente og kjære låter. Et godt tips; Gjør dette til en helaften med både konsert og julebuffet. 

24.11 kl. 14.00

Vil du møte to bestevenner som spiller sammen på 1000 knapper og 4 strenger? Almir og Daniel spiller folkemusikk fra Balkan på fiolin og trekkspill. De kan lage utrolig mange rotete, rare eller pipete lyder, og så kan de spille superfort med begge hender samtidig. Bli med på konsert!

24.11 kl. 20.00

Smokie turnerer i Norge også i 2018 og 2019. Den legendariske gruppa opplever nå en ny vår, spiller på alle de fineste arenaene og har et fantastisk billettsalg. Ikke gå glipp av Norgesvennene Smokie! Et godt tips; Gjør dette til en helaften med både konsert og julebuffet.

28.11 kl. 19.00

Det er igjen klart for god, gammeldags tradisjonell jul her på Ibsenhuset når Vintermåne og Aasmund Nordstoga innbyr til konsert med funklende lys, julegran og vakre toner. 

28.11 kl. 19.00

Litteraturhuset i Skien presenterer Edvard Hoem i samtale med Gina Winje. Vi møter forfatteren bak det fire binds store verket om Utvandrerne – og de som ble igjen. 

29.11 kl. 19.00

Anne Marit Jacobsen tilbake på humorscenen. En morsom, musikalsk og aldri så lite absurd forestilling. Afasi or not to be – that’s the question.

30.11 kl. 18.00

MGPjr juleturné 2018 kommer til Ibsenhuset! Vi gleder oss til å ta i mot alle de flinke artistene, og det håper vi du også gjør. 

Desember 2018

01.12 kl. 19.00

Stand Up Norge presenterer Jonas Kinge Bergland. "En god latter forlenger livet", slo Dagbladet fast etter å ha sett forestillingen "Dr. Bergland bryter taushetsplikten". Et godt tips; Gjør dette til en helaften med både forestilling og julebuffet.

01.12 kl. 21.00

 Stand Up Norge presenterer Jonas Kinge Bergland. "En god latter forlenger livet", slo Dagbladet fast etter å ha sett forestillingen "Dr. Bergland bryter taushetsplikten".

02.12 kl. 16.00

I år blir det en merkelig og spennende julaften for snekker Andersen. På vei til vedskjulet for å ta på seg julenissedrakten, kolliderer han med en annen i julenissedrakt. Han sier han er julenissen, og spør om de kanskje  skal bytte? Julenissen går til snekker Andersens barn og snekker Andersen går til Julenissens barn. 

03.12 kl. 18.00

Det er igjen klart for en av de mest sjarmerende forestillingene her på Ibsenhuset. Skien Ballett og Dansesenter inviterer til sin årlige elevforestillingen i storsalen. 

04.12 kl. 18.00

Det er igjen klart for en av de mest sjarmerende forestillingene her på Ibsenhuset. Skien Ballett og Dansesenter inviterer til sin årlige elevforestillingen i storsalen.

05.12 kl. 19.30

Adam Douglas er henrykt over å kunne invitere til «An American Holiday with Adam Douglas». NRK ba i fjor Adam om å gjøre et eksklusivt konsertopptak med amerikansk julerepertoar. I år tar han med seg en turnetilpasset versjon ut på veien, der han besøker konsertsaler og kirker i adventstiden.

Vi advarer våre kunder

Lørdager kl. 12 - 13
Gratis adgang
Se høstens program her.

Gi en kulturopplevelse i gave.

Skiens kunstforening har tilholdssted i Ibsenhusets hovedfoaje. Besøk deres nettsider her. 

Vil du støtte Litteraturhuset i Skien? Bli medlem, og gi folka bak Litteraturhuset et skikkelig løft i arbeidet! Medlemskapet gjelder for én sesong og innebærer noen eksklusive medlemsfordeler, deriblant rabatt på billetter. LES MER

TripAdvisor

Advokatfirmaet Wexels

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.

<<
Hide >>