Program

Her kan du velge kategori du er ute etter

November 2018

02.11 kl. 19.30

Tradisjonen tro blir det også denne høsten en storslagen konsert arrangert av Musikkforeningen Suoni. I år er temaet "Ladies" – i form av roller, artister, komponister og solister. Velkommen til en festforestilling!

03.11 kl. 18.00

Tradisjonen tro blir det også denne høsten en storslagen konsert arrangert av Musikkforeningen Suoni. I år er temaet "Ladies" – i form av roller, artister, komponister og solister. Velkommen til en festforestilling!

03.11 kl. 21.00

Med nye låter og massiv spilleglede er Violet Road klar for høstturné.

05.11 kl. 19.00

The Cop and The Captain – galskap, magi og tankelesing. Sammen har Captain Frodo og Vidar Hansen nå laget et show som vil underholde, sjokkere og overraske. I tillegg til at det er morsomt. Velkommen til en kveld du sent vil glemme!

06.11 kl. 19.30

Munroe/Knutsen er en ny duo, men de har allerede gjort seg bemerket med sine tre singler utgitt i 2017. Med sin helt særegne stemning har duen utgitt låter som, selv ved første gjennomlytting, blir til klassikere. Det er noe rått og brutalt, varmt og sart i uttrykket som bare tid og historie kan veve sammen.

07.11 kl. 20.00

Fay Wildhagen kom som et friskt pust inn i den norske musikkfloraen i 2015. Nå er hun igjen klar med ny utgivelse og konsertturné. 

08.11 kl. 20.00

I Norges Lykkeligste Show er det publikum som bestemmer hva scenen skal handle om. Er det en gorilla som kjemper mot Henrik Ibsen om å få danse med Mia Gundersen, eller er det to bestevenner fra Lunde barnehage som har kapret en buss og raser mot Porsgrunn sentrum? Det vet vi ikke ennå.

09.11 kl. 20.00

Et internasjonalt stjernelag av musikere fra Serbia, Bulgaria, Norge, Polen, Spania og Bosnia møtes til glede for alle med sans for balkansk festmusikk og veloppdragent utagerende oppførsel til et kalas av folkemusikk inkorporert med elementer fra sine ulike kulturer med innslag fra jazz-, klassisk- og samtidsmusikk, alt med trøkk, fart og stor presisjon. Gjest på denne konserten er Synnøve Skjeldal.

10.11 kl. 19.30

Silya har på få år kapret plassen som en av Norges beste artister. Stemmen, musikaliteten og ikke minst personligheten gjør henne til den ultimate entertainer – så vant hun nå også Stjernekamp! 

12.11 kl. 19.30

Historien om de to små søstrene Ingerine og Gurine Schevenius, fra den lille plassen Rui på Dalen i Telemark, som fikk besøke kongen, var kjent og kjær i sin samtid, og fremdeles vekker den gjenklang hos mange. Bli med på et varmt møte med historien om de to søstrene som fant glede i de små ting. 

14.11 kl. 19.00

Litteraturhuset i Skien inviterer til Prosalg*. Temaet denne kvelden er maritime helter og skurker og vi møter forfatter Ole Henrik Gjeruldsen og journalistene Eskil Engdal og Kjetil Sæter.

15.11 kl. 19.00

Bli med inn i Henrik Ibsens dulgte hjertekammer. Konsertforestillingen "Ibsens små djevler" av Lise Fjeldstad er basert på den store dramatikerens diktning. Musikk av Edvard Grieg og Harald Sæverud. Vi møter skuespiller Lise Fjeldstad og pianist Håvard Gimse. 

16.11 kl. 19.30

Bli med på En Akustisk Aftentur med Åge Aleksandersen og Gunnar Pedersen (fra Åges faste band Sambandet), bli med å levva livet.

17.11 kl. 21.00

Som en av de originale "fire store" i norsk rock, er det nok ikke mange som kan unngå å ha et forhold til Dumdum Boys. Bli med på årets store klubbkonsert i Ibsenhuset. 18 års aldersgrense. 

20.11 kl. 18.30

Gudrun Klakegg, musikeren bak den klassiske musikkserien Klakeggs klassikere tar oss denne gang med til vakre Praha. Byen har, opp gjennom historien, vært et av Europas viktigste kulturelle sentrum – arkitektur, musikk og litteratur har fått blomstre.  Denne kvelden byr på to av Prahas store komponister: Antonin Dvorak og Zdenek Fibich. 

Vi advarer våre kunder

Lørdager kl. 12 - 13
Gratis adgang
Se høstens program her.

Gi en kulturopplevelse i gave.

Skiens kunstforening har tilholdssted i Ibsenhusets hovedfoaje. Besøk deres nettsider her. 

Vil du støtte Litteraturhuset i Skien? Bli medlem, og gi folka bak Litteraturhuset et skikkelig løft i arbeidet! Medlemskapet gjelder for én sesong og innebærer noen eksklusive medlemsfordeler, deriblant rabatt på billetter. LES MER

TripAdvisor

Advokatfirmaet Wexels

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.

<<
Hide >>