Medlemskap i Litteraturhuset i Skien

Medlemskap i Litteraturhuset i Skien

Litteraturhuset i Skien er organisert som en forening med en god porsjon idealisme og dugnadsarbeid. Vårt mål er å skape arrangementer med innhold som gir ny innsikt og inspirasjon – og kanskje også sprenger noen grenser – til glede for deg og alle som bor i Grenland og Telemark.

Vil du støtte arbeidet vi legger ned i Litteraturhuset i Skien? Blir du medlem, gir du oss samtidig et skikkelig løft! Medlemskapet gjelder for én sesong og innebærer noen eksklusive medlemsfordeler.

Nytt og endelig medlemskonsept

Etter en prøveperiode med medlemskort til 50 kroner i sesongen, har vi nå oppsummert noen erfaringer og kan lansere et endelig medlemskonsept for deg som ønsker å støtte Litteraturhuset i Skien.

Medlemskapet vil heretter være sesongbasert, siden prisen tilpasses antall arrangementer og hva arrangementene faktisk koster oss.

Ønsker du å bli medlem i neste sesong, H2018, koster det 350 kroner.

Som medlem av Litteraturhuset i Skien får du 50 kroner i rabatt på hvert arrangement. Dessuten lover vi deg minst én eksklusiv medlemsopplevelse i løpet av sesongen og ikke minst muligheten til å reservere en «medlemsstol» med god plassering.

Kjøpte du medlemskort i løpet av inneværende sesong, V2018, må du fornye medlemskapet dersom du fortsatt ønsker å støtte litteraturhusarbeidet.

Sesongbillettpakken, altså konseptet der du kjøpte alle billetter i én sesong samtidig for en rimeligere penge, faller bort.

Medlemskort fås nå kun kjøpt i skranken på Ibsenhuset eller her.

Hjertelig velkommen til Litteraturhuset i Skien – LiS er ingenting uten det enorme, flotte, lyttende og engasjerte publikummet vårt!

Med vennlige hilsener fra:
Marit Omland, Anne Spånem, Ørjan N. Karlsson, Stian Johansen, Helga Lilleland, Helle Riis og Merete Franz

PS

Har du tips til oss? Vi hører gjerne fra deg! Send en melding til post@litteraturhusetiskien.no eller på Facebook-siden vår.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.

<<
Hide >>