Om oss

Ibsenhuset byr på spennende kulturarrangementer gjennom store deler av året. Vi presenterer alt fra de store verdensstjerner til oppsetninger i regi av lokal arrangører. Teater, pop, jazz og rock: stort sett alle genre kan du oppleve på en av våre scener.

 

Å bygge Ibsenhuset som en av landets største kulturarenaer, var en dristig satsing av Skien kommune. Huset sto ferdig i 1973 og har så absolutt levd opp til forventningene og bidratt til å plassere Skien på kartet både som kultur- og konferanseby. Vårt publikum blir mottatt i vår 800 m2 store og luftige foajé hvor også Skien kunstforening har tilholdssted.

Ris/ros

Er det noe du vil fortelle oss eller lurer på? Send en e-post til: info@ibsenhuset.no

Kultur, kurs og konferanser

Vi har som overordnet målsetting å drive Ibsenhuset som et kulturelt opplevelsesenter og trivselssenter for en størst mulig del av befolkningen i Grenland og Telemark. I tillegg skal Ibsenhuset være et profesjonelt og funksjonelt senter for kurs, konferanser, messer, selskapsarrangementer, foreningsmøter etc. Et av Ibsenhusets mange konferanserom kan lett tilpasses akkurat ditt behov. Vi tilbyr alt fra den største konferansesal til det minste møterom. 

Våre ansatte

TripAdvisor

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.

<<
Hide >>